Helsinki Zen Center

UUTISIA

Tilojamme vuokralle

Työ/hoitohuoneessa on nyt vapaata tilaa vuokrattavaksi tiistaisin ja perjantaisin klo 08:30-17:00, vuokra 130 €/kk. Kysy vapaita tiloja ja muita hintoja sähköpostilla: , tai puhelimitse: 045 235 2871. •  Lue lisää

Zendo 1/2017 ilmestynyt

Uusin Zendo-lehti on saapunut Helsinki Zen Centerille. Jäsenet voivat istumisen yhteydessä hakea omansa. •  Lue lisää

Kesän aikataulu

Kesän aikana Helsinki Zen Centerillä on poikkeava aikataulu. •  Lue lisää

Aloittelijoiden retriitit Zengårdenissa / Beginners' retreats at Zengården

Tämän vuoden kesällä järjestetään Zengårdenissa totuttuun tapaan kaksi aloittelijoiden retriittiä. Ensimmäisen pitää Kanja-roshi ruotsiksi ja toisen Sante-roshi englanniksi. Klikkaa linkkejä lisätietoja varten! •  Lue lisää

Lyhyt johdantokurssi 26.8.

Lauantaina 26.8.2017 klo 10:00 - 14:00 (kellonajat saattavat muuttua).  •  Lue lisää

Aloittelijoiden retriitit 2017

Beginners' retreats at Zengården 

Tämän vuoden kesällä järjestetään Zengårdenissa totuttuun tapaan kaksi aloittelijoiden retriittiä. Ensimmäisen pitää Kanja-roshi ruotsiksi ja toisen Sante-roshi englanniksi. Klikkaa linkkejä lisätietoja varten!

Jos et ole koskaan aikaisemmin käynyt Zengårdenissa, tämä on mainio tapa tutustua paikkaan ja retriittikäytäntöihin siellä. Ohjaajista Saana on menossa englanninkieliselle aloittelijoiden retriitille ohjaajaksi, joten hän voi toimia matkaoppaana/ryhmänvetäjänä ensikertalaisille, jotka haluavat matkaseuraa. Tukholmaan on halvinta ja helpointa lentää, jolloin matkalle lähdetään perjantaiaamuna 14.7. ja takaisin ehtii tiistai-illaksi. Voimme mennä joko samalla lennolla tai sopia treffit Tukholman rautatieasemalle.

Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan heinäkuussa, ilmoittaudu Saanalle osoitteeseen Saana e-mail.

 

This summer there will be held two retreats for beginners at Zengården. The first one will be in Swedish with Kanja Roshi and the second in English with Sante Roshi. For more info click the links!

Zendoleader Saana is arranging a communal transport to the beginners' retreat in English. You can ask her about this by emailing her to Saana e-mail.